יום ראשון, 7 בפברואר 2016

קרייבינגים של הריון - חמאה ובצל ירוק

שבוע 8 הפציע.
אני סופרת את הימים ומחכה להגיע לשלב הקסום של היציאה מהדיינג'ר זון של השליש הראשון.

בינתיים התחלתי לחוות חשקים מוזרים, למאכלים שקודם לא הייתי נלהבת לאכול, וספציפית - פרוסה עם חמאה וערמות של בצל ירוק.
חמאה זה דבר שתמיד נראה לי מיותר לחלוטין ולא הבנתי למה צריך אותו ובצל ירוק חיבבתי תמיד, אבל עכשיו הרצון לזלול אותו הפך לצורך מטורף שאין לעצור!

אני זוכרת איך לפני כמה שבועות הלכתי לסופר לקניות שגרתיות, ופתאום ראיתי אותן מולי - חבילות של בצל ירוק וטרי. זה נראה כמו הדבר המושך והקורץ ביותר בכל הסופר!

אז בינתיים אני אוכלת את זה בכמויות. בחיפוש באינטרנט מצאתי לשמחתי שבצל ירוק הוא מאוד בריא ועשיר בויטמינים, ספציפית בברזל, ויטמין C, B ו K, מנטרל רדיקלים חופשיים ועשיר בגופרית.

עדכון מצבי הנוכחי:שחלות עדיין נפוחות וכואבות ולכן:
אסור לנו לקיים יחסי מין (מסתדר טוב עם כל ניחוחות הבצל)
אסור לי להתעמל (כל הנפת רגל או התמתחות גורמת לכאבי שחלות שאני מניחה שהם מרגישים כמו המקבילה למכה באשכים)
גודש בחזה
אוזניים נסתמות בצהרי כל יום
בחילה מלווה אותי מהצהריים ועד שעות הערב המאוחרות.
בגלל הבחילה אני מנשנשת פחות בין ארוחות ולדעתי לא עליתי עד כה במשקל

מבחינת התהליך:
הרופא הפרטי שלח אותי לעשות בדיקות דם ושתן בקופת החולים (מסתבר שהביקור האחרון שלנו בבית החולים היה האחרון ושוחררנו בעצן ממחלקת IVF!!) ושבוע הבא אני אמורה לחזור אליו למעקב US נוסף. אז כבר נקבע איתו את כל הבדיקות הגדולות והחשובות שאני צריכה לסיים לפני הטיסה - סקירה, מי שפיר ועוד.

בינתיים אני בעיקר תוהה מתי מגיע השלב ששוקלים אותי ומודדים לי לחץ דם, ומי הגורם שאמור לעשות את זה.

בצל ירוק - מושא תשוקה עיקרי






















אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה